Vrtić za po doma

Poštovani roditelji i draga djeco!
 
Nadamo se da ste dobro i da se uspješno nosite s novonastalom situacijom uzrokovanom pandemijom koranavirusa i posljedicama potresa. Ostanak kod kuće, prema preporukama nadležnih tijela, a u svrhu zaštite i sigurnosti sebe, svoje obitelji i svih drugih građana, promijenio je našu svakodnevicu i uobičajene navike. Takva situacija sa sobom nosi brojne izazove i pitanja na koje tražimo odgovore i rješenja, ali istovremeno i prilike za nova učenja, prilagodbe, promišljanja i pozitivne promjene.
 
U ovim smo uvjetima prepoznali da nam suvremena tehnologija na mnoge načine može pomagati i olakšati život. Iako fizički udaljeni, možemo se povezivati, komunicirati, razmjenjivati ideje, zajedno učiti, pa čak se i zabavljati. Stoga smo odlučili da vam na ovom mjestu, koje smo nazvali „Vrtić za po doma“, nudimo prijedloge o tome kako kvalitetno i smisleno provoditi vrijeme kod kuće, u zajedničkim igrama i aktivnostima koje podržavaju djetetov razvoj, a ujedno vas sve međusobno povezuju i emocionalno osnažuju. 
 
Osim aktivnosti koje ćemo sami pripremati i osmišljavati za djecu, kao i za zajedničke igre djece i roditelja, predlagat ćemo vam korisne i zanimljive materijale s Interneta, kao i stručne članke i edukativne priloge sa službenim i provjerenim informacijama i uputama o postupanju u aktualnim uvjetima.
 
Budite nam dobro, sigurno i zdravo do naših budućih susreta u vrtiću!
 
 


 

IZBORNIK:

© 2023 Vrtić Trešnjevka. Sva prava pridržana.