Psihološki kutić
 


Novi brojevi za psihopotporu
 
Poštovani roditelji,
 
Ukoliko želite popričati o svojim ili djetetovim osjećajima, brigama, strahovima, nedoumicama oko povratka/polaska u vrtić, ako trebate potporu ili ako znate nekoga kome to treba, nazovite ili proslijedite broj telefona za psihološku pomoć HPK /HPD na kojima dežuraju psiholozi:
 
+38591784558 i
 
+358919478762 


 

ONLINE PSIHOLOŠKA POMOĆ I SAVJETOVANJE
 
Dragi i poštovani roditelji / skrbnici,
 
Prošlo je već nešto vremena kako smo kod kuće i poštujemo „OSTANI DOMA!“ i pomalo smo pronašli način života kojim poštujemo sve upute vodeći se idejom da jednom sve to ipak mora proći.
 
To što moramo biti u svojim domovima nekima odgovara i donosi mogućnost obnove topline, zajedništva i interesa jedan za drugog u obitelji, no nekima to možda i ne odgovara i stvara osjećaj neugodne zatvorenosti, napetosti i pojačane anksioznosti.
 
Ako imate potrebu razgovarati o nekom problemu koji neznate kako riješiti i koji vas tišti, bilo da se radi o nečemu u vezi djeteta ili vašem osobnom problemu, mogu Vam i dalje ponuditi neke savjete i biti Vam podrška online.
 
Telefonsko savjetovanje kao ni online psihološko savjetovanje i online psihološka pomoć ne može zamijeniti razgovor „licem u lice“ ali svakako ima svoju svrhu i ponekad prednost.
 
Online psihološko savjetovanje i psihološka pomoć može biti i razgovor Skypeom ili Zoomom.
 
 
KAKO DOGOVORITI ONLINE PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE?
 
Ako želite Skype ili Zoom razgovor nazovite me na mob. 0913820665 i dogovoriti ćemo točan termin sastanka.
 
Ostajte zdravo i do skorog viđenja,
 
 psihologinja Kamea Jaman Ove godine su nam znanja o traumi više puta poslužila. Baš kada smo već zaboravili na potrese, iznenadio nas je novi. Narušen osjećaj sigurnosti i kontrole karakterističan je za traumatski događaj. Normalno je da nam nakon iskustva potresa bude teško, da imamo osjećaj kao da nam je izmaknuto tlo pod nogama. Važno je znati da kao ljudi imamo kapaciteta oporaviti se od traumatskog događaja. - Zagrebačko psihološko društvo


Savjeti za roditelje:

Važne poveznice o roditeljstvu:

© 2021 Vrtić Trešnjevka. Sva prava pridržana.